Tgrt Haber

İnanılmaz anlar: Kaldırımda yürüyen kadının üzerine lastik yağdı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Şubat 2024 16:16 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 16:27
zeytinburnu,işçi servisi kaza yaptı

İstanbul Zeytinburnu'nda kaldırımda yürüyen kadının üzerine adeta lastik yağdı. Kadın lastiklerin altında kalmaktan kıl payı kurtulduğu anlar kameraya yansıdı.

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 1. kattaki dairenin balkonunda bulunan 5 adet otomobil lastiği kaldırımda yürüyen kadının üzerine düştü. Neye uğradığını şaşıran kadın, can havliyle kaçtı. Kadın lastiklerden son anda kurtulurken bacağına çarpan lastik nedeniyle hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. 

Lastiklerin çarptığı iki araçta ise hasar oluştu. Olayla ilgili konuşan mahalle sakini, "Lastikler balkonda ahşabın üzerinde duruyordu. Ahşabın çürümesinden dolayı komşunun balkonundan aşağı düşüyor" dedi.

ARACIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Olayı gören mahalle sakini Celal Tuvan, "Baktım bir kadının başına toplanmışlar. Lastikler park halindeki aracın üstüne düşmüş. Bir de minibüsün önüne değmiş, araca zarar vermiş. Polisler geldi, kadın daha sonra gitti" şeklinde konuştu.

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA 

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde lastiklerin kaldırımda yürüyen kadının yanına düştüğü ve araçlara çarptığı görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...