Tgrt Haber

İngiliz medyasından Erciyes Kayak Merkezi'ne övgü

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
23 Ocak 2024 13:43 - Güncelleme : 23 Ocak 2024 15:00
İngiliz medyasından Erciyes Kayak Merkezi'ne övgü
erciyes kayak merkezi

İngiltere'nin The Independent gazetesi, Kayseri'nin simgesi olan Erciyes Kayak Merkezi'ne övgü yağdırdı.

Türkiye'nin incisi olarak nitelendirilen kış turizm merkezi Erciyes Kayak Merkezi, tüm dünyanda ilgi odağı oldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Erciyes Master Planı ile Türkiye'nin gözde kayak merkezlerinden biri haline gelen Erciyes Kayak Merkezi, dünyanın dört bir yanından misafirlerini ağırlıyor.

Kayseri'ye gelen ve Erciyes'te tatil yapan İngiliz köşe yazarlarından Tristan Kennedy, tatil sonunda Erciyes Kayak Merkezi'ni uygun fiyatlı bir kayak destinasyonu olarak duyurdu.

İngiliz medyasından Erciyes Kayak Merkezi'ne övgü

ERCİYES KAYAK MERKEZİ'NE ÖVGÜ

İngiltere'nin The Independent gazetesinde kaleme aldığı yazıyla Erciyes Kayak Merkezi'ne geniş yer veren Kennedy, Erciyes'in dünyadaki diğer kayak merkezlerine kıyasla nitelikli ve uygun bir kayak turizmi fırsatı sunduğunu da dile getirdi.

İngiliz medyasından Erciyes Kayak Merkezi'ne övgü

Erciyes'teki konaklama imkanları, yeme içme fiyatları, kalabalığın ve yoğunluğun az olması ve kış aylarında taze, yumuşak kar olmasından da bahseden Kennedy, teleferik ücretlerinin ise inanılmaz derecede uygun olmasından memnuniyet duyduğunu da kaleme aldı.

Kennedy, yazısında, "Zirvesinin altında sivri uçlu, yarı açık bir krater bulunan, 3 bin 917 metre yüksekliğindeki sönmüş bir yanardağın inanılmaz doğal araziyi Avusturya Alplerini aratmayan en yeni altyapıyla birleştiriyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...