Tgrt Haber

‘İntihar edeceğim’ diye not bırakan genç sarhoş halde bulundu

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Temmuz 2022 17:25 - Güncelleme : 09 Temmuz 2022 17:31
‘İntihar edeceğim’ diye not bırakan genç sarhoş halde bulundu
intihar,samsun

Samsun’daki Çakmak Barajı’nda bir kişinin intihar ettiği ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri seferber oldu. Saatler süren aramanın ardından genç, baraj çevresinde alkollü halde bulundu.

Samsun Çarşamba’da bir gencin intihar notu bıraktıktan sonra ortadan kaybolduğu iddia edildi. Ailesinin jandarmaya haber vermesiyle geniş çaplı arama çalışması başlatılırken kayıp genç saatler sonra alkollü halde bulundu.

‘İntihar edeceğim’ diye not bırakan genç sarhoş halde bulundu

NOT BIRAKTI, CANLI YAYIN YAPTI

25 yaşındaki F.K. adlı genç, Çarşamba’nın Kabaceviz Mahallesi'ndeki evlerinden dün öğleden sonra patpat diye tabir edilen tarım aracıyla ayrıldı. İddiaya göre intihar notu da bırakan ve sosyal medyada canlı yayın yaptığı görülen genç için aile büyük endişe duyarak durumu jandarmaya haber verdi.

HEM SUDA HEM KARADA ARANDI

Gökçe Çakmak Barajı’nın Esençay mevkiinde kayıp gencin patpatına ulaşıldı. Bölgeye jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Jandarma kayıp gencin intihar etmiş olabileceği, kazayla suya düşerek boğulabileceği, kaçırılmış olabileceği gibi çok yönlü ihtimalleri değerlendirerek hem suda hem de çevrede çok yönlü arama çalışması başlattı.

‘İntihar edeceğim’ diye not bırakan genç sarhoş halde bulundu

SAATLER SONRA ALKOLLÜ BULUNDU

Jandarma Sualtı Arama ve Kurtarma Timleri (SAK) su altında ve baraj gölü çevresinde arama yaparken, jandarma ekipleri arazide eğitimli jandarma köpeklerini de kullanarak arama yaptı. Saatler sonra genç baraj gölü çevresinde alkollü olarak bulundu. Ailesi ve çevresine intihar ettiği izlenimi oluşturarak ortadan kaybolan gençle ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...