Tgrt Haber

İşçilerin kullandığı prefabrik evde yangın: Alevler kontrol altına alındı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Mart 2024 18:15 - Güncelleme : 24 Mart 2024 19:25

Son dakika haberi... Arnavutköy'de bir inşaat alanındaki 2 katlı prefabrik yapıda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonrası alevler kontrol altına alındı.

İstanbul Arnavutköy'de akşam saatlerine doğru yaşanan olayda; bir inşaat alanında bulunan ve işçilerinin kaldığı 2 katlı prefabrik konteynerde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede bütün konteynere yayılan yangının ardından gökyüzüne kara dumanlar yükselmeye başladı. Yangının ekiplere bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis, AFAD ve sağlık ekibi sevk edildi.

İşçilerin kullandığı prefabrik evde yangın: İtfaiye ekipleri alevlerle mücadele ediyor... - 1. Resim

ÖLÜ VE YARALI YOK

Yanan konteynerde büyük hasar meydana gelirken, yangın ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, alev alev yanan yapıdan yükselen dumanlar vatandaşların cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...