Tgrt Haber

İSKİ uyardı: 5 ilçede 11 saatlik su kesintisi yaşanacak

11 Ocak 2022 10:15
İSKİ uyardı: 5 ilçede 11 saatlik su kesintisi yaşanacak
iski,su kesintisi,istanbul

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), yarın 5 ilçede 11 saatlik su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Bakım ve onarım çalışması nedeniyle sabah 09.00'da başlayacak kesintinin saat 20.00'de son bulacağı belirtildi.

İstanbullulara kar yağışı uyarısından sonra bu kez de su kesintisi uyarısı yapıldı. İSKİ'den yapılan duyuruda, yarın 11 saat sürecek kesinti yaşanacağı belirtildi.

5 İLÇEDE KESİNTİ VAR

İSKİ'nin açıklamasına göre; Bayrampaşa, Esenler, Güngören, Gaziosmanpaşa ve Eyüpsultan ilçelerindeki su kesintisi saat 09.00'da başlayıp 20.00'de sona erecek. Açıklamada, münzevi terfi merkezi çıkışı isale hattında bakım-onarım çalışmaları nedeniyle kesinti yaşanacağı bildirildi.

Su kesintisi yaşanacak bölgeler ise şöyle:

"Eyüpsultan Rami Yeni, Düğmeciler, İslambey ve Topçular Mahallelleri; Bayrampaşa Yenidoğan, İsmetpaşa, Orta, Yıldırım, Terazidere, Altıntepsi, Vatan, Kartaltepe, Kocatepe ve Muratpaşa Mahalleleri; Esenler Birlik, Çiftehavuzlar, Kazım Karabekir, Menderes, Fevzi Çakmak, Yavuz Selim, Mimar Sinan, Nene Hatun, Davutpaşa ve Namık Kemal Mahalleleri; Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi; Güngören, Gençosman ve Sanayi Mahalleleri."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...