Tgrt Haber

İsrailliler Türkiye'ye akın ediyor! İstanbul ve Antalya uçuşlarında bilet kalmadı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
09 Ekim 2023 16:00 - Güncelleme : 09 Ekim 2023 16:16
İsrailliler Türkiye'ye akın ediyor! İstanbul ve Antalya uçuşlarında bilet kalmadı 
İsrail,uçak,,İstanbul,Antalya

İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi ve Batı Şeria'ya bombardımana gece boyunca devam etti. Çok sayıda Filistinli yaşamını yitirdi. İsrail, Gazze için tam abluka emri verirken İsrailli vatandaşlar ise ülkedeki kaostan kaçmaya başladı. Türkiye'ye akın eden İsrailliler Tel Aviv'deki havalimanından İstanbul ve Antalya'ya geldi. 

Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları'nın, İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı'nın ardından İsrail, Filistin'e yönelik saldırılar artarak devam etti. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu durumu "Bu bir savaştır" diyerek ilan ederken ülkedeki kaos vatandaşlarının başka ülkelere yönelmesine sebep oldu. 

Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nda insan yoğunluğunun yaşandığı, İsrail vatandaşlarının İstanbul ve Antalya'ya akın ettiğ, THY'nin Tel Aviv-Antalya uçuşlarında yer bulunamadığı öğrenildi. 

Hamas ile devam eden savaş nedeniyle Tel Aviv Ben Gurion Havalimanı'ndan kalkıp Antalya’ya gelen uçaklarda tek bir boş koltuğun bile kalmadığı görüldü.  

İsrailliler Türkiye'ye akın ediyor! İstanbul ve Antalya uçuşlarında bilet kalmadı 

Ülkeden ayrılmak isteyen İsraillilerin Ben Gurion Havaalanı'nda yoğunluk oluşturdu. 

ANTALYA UÇUŞLARI LEBALEP DOLU 

Filistin’in İslami Direniş Hareketi olarak bilinen Hamas örgütünün saldırıları nedeniyle yüzlerce kişinin öldüğü, çok sayıda yaralı ve kaybın bulunduğu İsrail’de,  Ben Gurion Havaalanı'nda uçuş yoğunluğunun gözlendiği bildiriliyor. Savaştan kaçanlar nedeniyle İsrail’den Antalya ve İstanbul’a kalkan THY uçaklarının da hınca hınç dolu olduğu gözlemlendi. 

 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...