Tgrt Haber

İstanbul Zeytinburnu’nda pitbull vahşeti: Ağızlık takılmadan gezdirildi, kediyi parçaladı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Eylül 2022 13:56 - Güncelleme : 08 Eylül 2022 14:19
istanbul,zeytinburnu,pitbull

İstanbul Zeytinburnu’nda ağızlık takılmadan gezdirilen pitbull cinsi köpek, uyuyan kediye saldırdı. Yaşanan pitbull dehşeti kameraya yansırken sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu.

İstanbul Zeytinburnu’nda geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda iki kişi pitbull cinsi bir köpeği ağızlık takmadan gezdirdi. Tasmaya takılı olan köpek bir anda sahibinin elinde fırlayarak ağaç dibinde uyuyan kediye saldırdı. Köpeğin sahipleri kediyi kurtarmaya çalışsa da başarılı olamadı. Yaklaşık 15 dakika boyunca köpeğin ağzında kalan kedi orada can verdi. Kedinin tüm bakımını üstlenen bölgedeki esnaf köpeğin sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu.

KÖPEĞE DEĞİL SAHİBE TEPKİ

Ölen kedinin sahibi Saliha Biber ağacın dibinde uyuyan kuyruğu kopuk kedinin parçalanarak öldüğünü söylerken, “Bu gibi hayvanlar parçalama özelliğine sahip. Orada yaşlı bir kadın olsa çocuk, olsa soruyorum onlara ne olacak? Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Bakıyorsanız adam gibi bakın. Benim köpeğe edecek sözüm yok. Benim tek tepkim insanlara” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...