Tgrt Haber

İstanbul'da 17 Mart'ta 12 ilçede elektrik kesilecek

16 Mart 2017 14:13
İstanbul'da 17 Mart'ta 12 ilçede elektrik kesilecek
istanbul, elektrik kesintisi,

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş, tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul Avrupa yakasında 17 Mart cuma günü itibariyle elektrik kesintisi uygulanacak.

Elektrik dağıtım şirketi tarafından yapılan açıklamada Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek İstanbul'un Avrupa yakasında bulunan Avcılar, Esenyurt, Bahçelievler, Bayrampaşa, Silivri, Küçükçekmece, Bakırköy, Başakşehir, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Sariyer ve Esenler ilçelerinde 17 Mart cuma günü itibariyle elektrik kesintisi yaşanacak

İşte elektrik kesintisinin yaşanacağı mahalleler

- AMBARLI Mh., IHLAMUR YOLU Sk., (AVCILAR İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- OSMANGAZİ Mh., KOVA Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- CUMHURİYET Mh., ÖZLER Sk., AYDIN 1 Sk., ONUR 1 Sk., GÜLER 1 Sk., HAVUZLU Sk., ATOM Sk., DORUK Sk., GÜVERCİN 1 Sk., KULA Sk., SAHRA Sk., (BAHÇELİEVLER İlçesi) ve civarında 10:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- YENİDOĞAN Mh., KIZILAY Sk., BURCU Sk., ÖZTÜRK Sk., ABDİ İPEKÇİ Cd., YAYLA Sk., (BAYRAMPAŞA İlçesi) ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- GAZİTEPE Mh., AYBAR Sk., FABRİKALAR Cd., ÜSTÜN Sk., KADIKÖY Mh., LALEZAR Sk., KADIKÖY Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- CUMHURİYET Mh., 702. Sk., 703. Sk., 704. Sk., 705. Sk., AHUDUDU ÇIKMAZI Sk., AYÇİÇEĞİ Sk., BADEM Sk., FINDIK Sk., GOLDEN Sk., HARDAL Sk., HAŞ HAŞ Sk., İNCİR Sk., İNÖNÜ Cd., KAZIM KARABEKİR Cd., KIZILCIK Sk., MİNE Sk., MİSKET ÇIKMAZI Sk., MUZ Sk., 1.NAR Sk., VİŞNE Sk., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 08:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ATAKÖY 7-8-9-10. KISIM Mh., ARDIÇ Sk., LALE Sk., (BAKIRKÖY İlçesi) ve civarında 10:00-12:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- BAŞAKŞEHİR Mh., OLİMPİYAT Bul., NECİP FAZIL KISAKÜREK Cd., (BAŞAKŞEHİR İlçesi) ve civarında 09:00-15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- KUMBURGAZ Mh., BESTE Sk., SİMGE Sk., ORKİDE 1 Sk., CANAN Sk., KUM Sk., KAMİLOBA Mh., IŞIK 2 Sk., BEYAZ 1 Sk., BEYAZ 2 Sk., FİLİZKUM Sk., (BÜYÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ADNAN KAHVECİ Mh., HATAY Cd., ÇALIŞLAR Cd., SELAM Sk., ÇELTİK Sk., (BEYLİKDÜZÜ İlçesi) ve civarında 10:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ZEKERİYAKÖY Mh., KARDELEN Cd., MENEKŞE Sk., ÇINAR CD Cd., IHLAMUR ÇIKMAZI Sk., (SARIYER İlçesi) ve civarında 09:30-16:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- İSTASYON Mh., 1424. Sk., 1425. Sk., 1426. Sk., 1427. Sk., HALKALI İSTASYON Cd., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ORUÇREİS Mh., 635. Sk., (ESENLER İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...