Tgrt Haber

İstanbul'da akılalmaz olay! Otomobil AVM'ye daldı: Yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
20 Ocak 2024 23:09 - Güncelleme : 20 Ocak 2024 23:16
AVM,İstanbul,kaza

İstanbul Şişli'deki bir AVM'nin otoparkında kontrolden çıkan otomobil giriş kapısından içeri daldı. Otomobilin yürüyen merdivenlerde askıda kaldığı olayda biri ağır 2 kişi yaralandı.

İstanbul'un Şişli ilçesindeki bir alışveriş merkezinde (AVM) akıllara durgunluk veren bir kaza meydana geldi. AVM'nin giriş kapısından içeri dalan otomobil dehşet saçtı.

AVM'YE DALIP YÜRÜYEN MERDİVENDE ASKIDA KALDI

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Esentepe Mahallesi'ndeki AVM'nin otoparkında aracıyla manevra yapan sürücü İ.G, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Alışveriş merkezinin giriş kapısını kırarak içeriye giren otomobil, yürüyen merdivenlerin üzerinde askıda kaldı.

KÜÇÜK ÇOCUĞUN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Kazada, merdiven kısmında bulunan S.Ö. (46) ile 8 yaşındaki oğlu K.Ö. yaralandı. İhbar üzerine alışveriş merkezine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan K.Ö'nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

İstanbul'da akılalmaz olay! Otomobil AVM'ye daldı: Yaralılar var

SÜRÜCÜ GÖZALTINDA, KAZA ANI KAMERADA

Kazaya neden olan otomobil sürücüsü İ.G., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Öte yandan kaza anı AVM'deki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...