Tgrt Haber

İstanbul'da DHKP/C operasyonu nefes kesti! Ekipler 15 farklı noktaya baskın düzenledi

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Ekim 2023 12:10 - Güncelleme : 13 Ekim 2023 13:53
DHKP/C,Terör,Emniyet,İstanbul

İstanbul'da terörle mücadele kapsamında emniyet güçleri tarafından büyük bir operasyon düzenlendi. Şehrin 15 farklı noktasında düzenlenen operasyonlarda terör örgütü DHKP/C adına faaliyet yürüttükleri tespit edilen 5 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da emniyet güçleri tarafından terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Terör örgütü DHKP/C mensubu oldukları tespit edilen 5 kişinin yakalanmasına yönelik kapsamlı bir operasyon düzenlendi.

OPERASYON 15 FARKLI NOKTADA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan ortak çalışmada, DHKP/C terör örgütünün son dönemde eylem arayışında olduğu, örgüte ait evlerde; silah/mühimmat, dokümanların bulunduğu, gizli bölmelerin olduğu ve adli makamlarca aranan örgüt mensuplarının olabileceği tespit edildi.

Soruşturma kapsamında DHKP/C'ye yönelik faaliyet yürüttükleri tespit edilen A.A, Ö.B., İ.Y., H.P. ve A.G. isimli şüphelilere yönelik 15 farklı noktada operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda şüphelilerin tümü yakalanırken adreslerde yapılan aramalarda ise 1 tablet, 1 laptop ve 1 adet cep telefonu, 2 gaz maskesi ile çok sayıda yasaklı yayına el konuldu. 

Zanlılara yönelik yürütülen tahkikat işlemleri sürüyor. 

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...