Tgrt Haber

İstanbul'da güldüren kaza: Çarpan kişiyi duyunca kahkahaya boğuldu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 May 2024 10:52 - Güncelleme : 05 May 2024 11:00

Kabataş'ta bir kadın sürücü, önünde ilerleyen motosikletli gence çarptı. Kazayı gören bir başka motosikletli, genç motorcuya iyi olup olmadığını sordu. Kazaya karışan gencin verdiği cevap ise kahkahaya boğdu.

İstanbul'da akılalmaz bir trafik kazası meydana geldi. Motosikletli gence çarpan sürücü annesi çıkınca güldüren anlar ortaya çıktı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; kaza Beyoğlu Meclis-i Mebusan Caddesi’nde meydana geldi. Aracıyla trafikte ilerleyen bir sürücü, takip mesafesini ayarlayamayınca önünde motosikletiyle ilerleyen oğluna arkadan çarptı.

"REZİLLİK, GÖRDÜN MÜ?"

Çarpmanın etkisiyle fren yaparak duran motosikletli genci gören bir başka motosikletli, “İyi misin” sorusuyla gencin durumunu sordu. Bunun üzerine genç, “Annem zaten, paylaş ağabey, rezillik gördün mü?” sözleriyle yaşanan ilginç anlara gülerek tepki vererek herkesi güldürdü.

İstanbul'da güldüren kaza: Çarpan kişiyi duyunca kahkahaya boğuldu - 1. Resim

ANNESİ ÇARPTI, AYNI ANDA BABASI ARADI

Yardıma gelen motosikletlinin, “Ama kaskını bağla bak. Annen de olsa vuruyormuş bak” sözleri üzerine kaskını bağlayan genci aynı anda babası telefonla aradı. Bunun üzerine, “Şimdi de babam arıyor. Hissetti galiba” diyerek durumu anlatan genç yavaşça yoluna devam etti.

İstanbul'da güldüren kaza: Çarpan kişiyi duyunca kahkahaya boğuldu - 2. Resim

Yaşanan ilginç anlar motosikletli sürücünün kask kamerasına anbean yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...