Tgrt Haber

Üsküdar'da korku dolu anlar! Kafeye silahlı saldırı: 3 ölü, 5 yaralı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
23 May 2024 21:29 - Güncelleme : 24 May 2024 02:31

Son dakika haberi... İstanbul Üsküdar'da bir kafeye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

İstanbul Üsküdar'da bir kafeye silahlı saldırı düzenlendi. Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi'ndeki kafeye kimliği henüz bilinmeyen kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. 

Olayda taraflardan Veli Hakan Karataş olay yerinde, Tamer Kazan ve Okan Güner kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılardan M.K, M.A, İ.A,, M.K, ve kimliği belirlenemeyen bir kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemelerde çok sayıda kovan bulundu. Olaya karıştığı ve silah kullandığı tespit edilen F.Ö. ve kahvehane işletmecisi C.Y. emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

Üsküdar'da korku dolu anlar! Kafeye silahlı saldırı: 3 ölü, 5 yaralı  - 1. Resim

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ! 

Olayla ilgili soruşturma sürerken İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi. İstanbul Valliliği'nden yapılan açıklamada "23.05.2024 Perşembe günü saat 20.10 sıralarında Üsküdar ilçesi Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi üzerinde bulunan bir cafede iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüşmüştür. Olayda 3 kişi hayatını kaybetmiş, 2'si ağır olmak üzere toplam 5 kişi de yaralanmıştır. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmış olup, olayla ilgili tahkikat devam etmektedir." denildi. 

Son dakika haberinin ayrıntıları geliyor...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...