Tgrt Haber

İstanbul'da PKK'ya büyük darbe: 6 kişi kıskıvrak yakalandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Mart 2024 11:17 - Güncelleme : 06 Mart 2024 11:22
İstanbul'da PKK'ya büyük darbe: 6 kişi kıskıvrak yakalandı

İstanbul'da eli kanlı terör örgütü PKK ile bağlantılı oldukları tespit edilen kişilere operasyon düzenlendi. Operasyonla birlikte 6 şüpheli gözaltın alındı.

Terör örgütlerine ve onlarla bağlantısı olan kişilere yönelik düzenlenen operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Elde ettikleri istihbarat doğrultusunda harekete geçen ekipler, operasyonlarla terör örgütlerine büyük darbe indiriyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında; eli kanlı terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması DGH (Devrimci Gençlik Hareketi) içerisinde faaliyet gösterdikleri tespit edilen 6 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

SINIR GEÇİŞLERİNİ ORGANİZE EDİYORLARMIŞ

Terör şüphelilerinin Yunanistan’dan eylem amacı ile Türkiye'de gönderilen terör örgütü mensuplarının sınır geçişlerini organize eden PKK/KCK terör örgütüyle bağlantılı oldukları belirlendi.

İstanbul'da PKK'ya büyük darbe: 6 kişi kıskıvrak yakalandı - 1. Resim

OPERASYONUN DÜĞMESİNE BASILDI, KISKIVRAK YAKALANDI

6 şüpheli şahıs hakkında gözaltı kararı verildi. Emniyet güçleri ardından operasyon için düğmeye bastı. Operasyonda 5 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınanların emniyetteki işlemlerine devam edildiği kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...