Tgrt Haber

İstanbullular dikkat! AKOM saat vererek uyardı: Çok kuvvetli geliyor

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
10 Temmuz 2024 11:41 - Güncelleme : 10 Temmuz 2024 11:58
İstanbullular dikkat! AKOM saat vererek uyardı: Çok kuvvetli geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), öğle saatlerinden sonra kentin doğu ilçelerinde kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini bildirdi.

İstanbul​ Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)'dan yapılan açıklamada, öğle saatlerinden sonra İstanbul'un Pendik​, Sultanbeyli​, Tuzla​ ve Şile gibi doğu ilçelerinde kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiği belirtildi.

İstanbullular dikkat! AKOM saat vererek uyardı: Çok kuvvetli geliyor - 1. Resim

SICAKLIKLAR DEVAM EDECEK

Açıklamada, kuzeyli yönlerden (poyraz) aralıklarla kuvvetli (10-45 kilometre/saat) esen rüzgar kente serinlik verse de sıcaklıkların hafta boyunca 31 ila 34 derece aralığında seyredeceği ifade edildi.

İstanbullular dikkat! AKOM saat vererek uyardı: Çok kuvvetli geliyor - 2. Resim

Yarın da günün ilk saatlerinden itibaren yerel olarak kısa süreli, kuvvetli gök gürültülü sağanak geçişlerinin yaşanacağının öngörüldüğü aktarılan açıklamada, İstanbul'da hava sıcaklıklarının 24 Temmuz'a kadar mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyretmesinin tahmin edildiği kaydedildi.

16 İLE SARI KODLU UYARI

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 16 ili sarı kodla uyardı. İşte o iller;

İstanbullular dikkat! AKOM saat vererek uyardı: Çok kuvvetli geliyor - 3. Resim

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...