Tgrt Haber

İzmir'de 11 adrese eş zamanlı 'tefecilik' operasyonu: 5 kişi gözaltına alındı

Editör: Furkan Günler / Kaynak: TGRT Haber
24 Şubat 2024 00:40 - Güncelleme : 24 Şubat 2024 00:40
İzmir'de 11 adrese eş zamanlı 'tefecilik' operasyonu: 5 kişi gözaltına alındı
İzmir,,Operasyon

İzmir'de polis ekipleri haksız kazanç elde ettikleri iddia edilen şüphelilere yönelik 11 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. 5 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir'de Bayındır Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Ödemiş Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri nakit para ihtiyacı olanlara para verdikleri, karşılığında muvafakatname ve yüksek meblağlarda senet imzalatarak haksız kazanç elde ettikleri iddia edilen 5 şüpheliye yönelik operasyon gerçekleştirdi.

5 ŞÜPHELİ 11 EŞ ZAMANLI OPERASYONDA GÖZALTINA ALINDI

11 adrese eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda; şüpheliler S.K, H.K, M.K, Z.Ö. ve S.K. yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 11 tapu senedi, 3 ruhsatsız tüfek, 1 ruhsatsız tabanca, 101 tabanca fişeği, 6 ajanda, 5 senet, 29 boş senet koçanı ele geçirildi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.K tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İzmir'de 11 adrese eş zamanlı 'tefecilik' operasyonu: 5 kişi gözaltına alındı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...