Tgrt Haber

İzmir’de kadın cinayeti: Ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Ocak 2023 06:30 - Güncelleme : 09 Ocak 2023 10:53
İzmir’de kadın cinayeti: Ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından öldürüldü
izmir,kadın cinayeti

İzmir’de 4 ay önce tanıştığı erkek arkadaşından ayrılmak isteyen 40 yaşındaki Necmiye Vural, kendisini rahatsız eden zanlının tabancayla ateş etmesi sonucu çocuklarının gözleri önünde vurularak yaşamını yitirdi. Cani adam ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı ve cinayeti itiraf etti.

Kadın cinayetlerine bir yenisi İzmir’de eklendi. İddiaya göre 4 ay önce tanıştığı ve daha sonra evli olduğunu öğrendiği erkek arkadaşı M.A.’dan ayrılmak isteyen 40 yaşındaki Necmiye Vural, evine gelen ve burada oğlu ile tartışmaya başlayan M.A.’nın tabancayla ateş etmesi sonucu karnından vuruldu.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Talihsiz kadın kanlar içinde yerde kalırken evde bulunan kızı ve oğlu durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi. Sağlık çalışanlarının yaptığı incelemede Necmiye Vural’ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

KATİL CİNAYETİNİ İTİRAF ETTİ

M.A., polis ekiplerince Karşıyaka ilçesindeki iş yerinde kıskıvrak yakalandı. Emniyete götürülen zanlının ilk ifadesinde olayı ret ettiği fakat devam eden sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...