Tgrt Haber

Kafa kafaya facia! Isparta'daki feci kazada 1'i çocuk 4 kişi öldü 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı / İhlas Haber Ajansı
15 Ekim 2023 08:43 - Güncelleme : 15 Ekim 2023 08:54
Kafa kafaya facia! Isparta'daki feci kazada 1'i çocuk 4 kişi öldü 
Isparta,kaza,ölü,Şarkikaraağaç

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen feci kazada 1'i çocuk toplamda 4 kişi yaşamanı yitirdi. İki aracın kafa kafaya girdiği kazada kamyonet yol kenarına savruldu. Araç ise pert oldu. 

Şarkikaraağaç'ta yaşanan feci kazada, Bayram Ali E. idaresindeki 32 LH 760 plakalı otomobil, Aşağıdinek köyü dört yol mevkisinde M.D isimli şoförün kullandığı 42 AID 166 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. 

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. 

OLAY YERİNDE 3 KİŞİ ÖLDÜ 

Sağlık ekiplerinin ilk çalışmasında otomobil sürücüsü Bayram Ali E. ile otomobilde bulunan Kadir E. ve 8 yaşındaki Z.Ç'nin kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. 

Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü M.D. ve otomobildeki Azerbaycan uyruklu Semira R. ile Zilan K. ve Mustafa Ali E. çevredeki hastanelere kaldırıldı. 

Kafa kafaya facia! Isparta'daki feci kazada 1'i çocuk 4 kişi öldü 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ 

Şarkikaraağaç Doktor Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Semira R. müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Yaralılardan Mustafa Ali E'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı / İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...