Tgrt Haber

Karşı şeritteki araca çarpan otomobil takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Şubat 2024 06:13 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 06:13
Karşı şeritteki araca çarpan otomobil takla attı: 1 ölü, 3 yaralı
kaza,çorum

Çorum'da kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçtikten sonra başka bir otomobile çarptıktan sonra takla attı. Kazada 1 çocuk hayatını kaybederken, 3 çocuk da yaralandı.

Kaza, çevre yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan Hasan K. idaresindeki otomobil iddiaya göre başka bir aracın kendisini sıkıştırması sonucu Burunçiftliği Kavşağı köprüsünde direksiyon hakimiyetini kaybedip orta refüje çarpıp karşı şeride geçti.

Karşı şeritteki araca çarpan otomobil takla attı: 1 ölü, 3 yaralı - 1. Resim

Karşı şeritten gelen Hüseyin Taha T. idaresindeki otomobilin sol tavan kısmına çarpan otomobil takla atarak devrildi. Kazada araçlarda bulunan Hasan Mert K. (17), Hasan K. (20), Ali Tahir T. (6) ve Beyza Betül T. (11) yaralandı. 

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulanslarla Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Hasan Mert K. hayatını kaybetti. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...