Tgrt Haber

Kayseri’de korkunç kaza! Yolcu otobüsü devrildi: 8’i ağır 38 yaralı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ekim 2023 07:17 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 07:27
kayseri,otobüs kazası

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 8’i ağır, 38 kişi yaralandı.

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde meydana otobüs kazasında 8’i ağır olmak üzere, 38 kişi yaralandı.

"KAYGAN ZEMİN" İDDİASI

İhlas Haber Ajansı'nı aktardığı bilgilere göre kaza Kayseri-Malatya kara yolunun 91. kilometresi Karaboğaz Mevkii’nde meydana geldi. Muş'tan İstanbul'a giden Burhan D. idaresindeki 34 KG 4949 plakalı Muş Ovası firmasına ait yolcu otobüsü, iddialara göre sağanak yağış sonrası kayganlaşan zeminde kontrolden çıkarak devrildi. Kaza esnasında otobüste bulunan 41 kişiden 8’i ağır olmak üzere 38 kişi yaralandı.

YOL TRAFİĞE KAPANDI

İhbar üzerine bölgeye gelen sağglık ekipleri yaralıları ambulanslarla bölgedeki çeşitli hastanelere kaldırdı. Polis, jandarma, itfaiye ve UMKE ekipleri yolda güvenlik önlemi alırken, devrilen otobüs de vinç yardımı ile kaldırıldı.

Diğer yandan kaza nedeniyle Kayseri-Malatya karayolu uzunca bir süre ulaşıma kapanırken, polis kazanın kesin sebebini bulmak için soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...