Tgrt Haber

Kilis'te silahlı terör örgütlerine operasyon: 4 gözaltı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Ekim 2023 11:36 - Güncelleme : 07 Ekim 2023 11:44
Kilis'te silahlı terör örgütlerine operasyon: 4 gözaltı
kilis,pkk,operasyon,,

Kilis’te terör örgütleri DEAŞ, PKK/ PYD/YPG ve FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonlar devam ediyor. Güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Güvenlik güçlerinin terör örgütlerine yönelik operasyonları devam ediyor. Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda DEAŞ, PKK/KCK-PYD/YPG ve FETÖ/PDY silahlı terör örgütlerinin Türkiye’de eylem ve faaliyetlerinin engellenmesi, deşifre edilmesine yönelik operasyon başlatıldı.

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

DEAŞ terör örgütüne üye olmak suçlaması ile 3 şahıs, terör propagandasını yapmak suçlaması ile 1 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda 1 kurusıkı tabanca, tabancaya ait 73 fişek ve suç unsuru içerdiği değerlendirilen çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...