Tgrt Haber

Kocaeli'de dehşet! Emekli uzman çavuş ailesini katledip intihar etti

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ekim 2023 06:51 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 07:09
kocaeli,gölcük,uzman çavuş,intihar,cinayet

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde cinnet getiren emekli uzman çavuş Nevzat A., eşi ve çocuklarını vurduktan sonra intihar etti. Trajik olayda 3 kişi hayatını kaybetti.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesi korkunç bir omlaya sahne oldu. Emekli uzman çavuş, tartışma yaşadığı aile fertlerini kurşun yağmuruna tuttuktan sonra intihar etti. Şahsın 22 yaşındaki oğlu olay yerinde ölürken, kendisi ve ağır yaralanan eşi hastanede hayatını kaybetti. Uzman çavuşun ağır yaraladığı kızının ise sağlık durumu ciddiyeti koruyor.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre olay, Donanma Mahallesi 4'üncü Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede meydana geldi. Emekli uzman çavuş Nevzat A. bilinmeyen bir sebepten dolayı silahıyla eşi Züleyha A. ile çocukları Nur Seda A. ve Oğuzhan A.'ya (22) ateş etti. Nevzat A. daha sonra aynı silahla kendisini vurdu.

NUR SEDA YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese gelen sağlık ekipleri ağır yaralı durumdaki Nevzat A.'nın yanı sıra eşi Züleyha A. ve kızı Nur Seda A.'yı hastaneye kaldırdı. Uzman çavuşun oğlu Oğuzhan A.'nın ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. 

Ağır yaralı emekli uzman çavuş Nevzat A. ve eşi Züleyha A. kaldırıldıkları hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Oğuzhan A.'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. Uzman çavuşun kızı Nur Seda A.’nın sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...