Tgrt Haber

Kocaeli'de kan donduran cinayet: İşkence edilerek öldürülen Hatice Senem'in vücudunda elektroşok kullanılmış

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Ekim 2022 16:24 - Güncelleme : 04 Ekim 2022 16:34
Kocaeli'de kan donduran cinayet: İşkence edilerek öldürülen Hatice Senem'in vücudunda elektroşok kullanılmış
cinayet,kocaeli

Kocaeli'de eşi Hatice Senem'i işkence ederek öldüren cani kocanın olay sırasında elektroşok kullandığı ortaya çıktı. Rapora ilişkin savunma yapan saldırgan, "Şerefim ve namusum üzerine yemin ediyorum ki elektroşok kullanmadım." dedi.

23 Eylül 2021 tarihinde Kocaeli’nin Derince ilçesinde yaşanan vahşette, 3 yıl önce dünya evine giren Hatice Senem (23), anlaşmazlık yaşadığı eşi Mehmet Senem tarafından işkence edilerek katledildi.

İhbar üzerine adrese giden polis ekipleri, genç kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Kaçmak için HDP binasına giden Mehmet Senem ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Mehmet Senem, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

CANİ KOCA ELEKTROŞOK KULLANILMIŞ

Hakkında "Eşe karşı canavarca hisle ve eziyet çektirerek kasten öldürme" suçundan dava açılan sanığın, Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık Mehmet Senem, taraf avukatları, aileler ve tanıklar katıldı. Mahkeme başkanı, geçen çelse Adli İhtisas Kurumundan istediği raporu okudu. 

Raporda, Hatice Senem'in vücudunda yanıkların olduğu, elektroşok cihazının maktulün üzerinde kullanıldığı belirtildi. 

Raporu kabul etmeyen sanık Mehmet Senem, "Şerefim ve namusum üzerine yemin ediyorum ki elektroşoku kullanmadım. Bunu nasıl ispatlarım bilmiyorum ama adil yargılanmak istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, sanık avukatının savunma için süre talep etmesi üzerine duruşmayı erteledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...