Tgrt Haber

Konya'da katliam gibi kaza! Otomobil yayalara çarptı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Kasım 2023 20:00 - Güncelleme : 11 Kasım 2023 21:29
konya,kaza

Son dakika haberi: Konya'da bir otomobilin karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayalara çarpması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde yaşanan feci kazada, S.S. (19) idaresindeki otomobil karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayalara çarptı. Kaza ihbarı üzerine olay yerinse sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Trafik ekipleri yolu ulaşıma kapatarak tedbir alırken, yapılan kontrollerde çocukların da aralarında bulunduğu 5 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği 5 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Konya'da katliam gibi kaza! Otomobil yayalara çarptı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatlarını kaybedenlerin cenazeleri ise olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Hayatlarını kaybedenlerin kimlik tespit çalışmaları da devam ediyor.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...