Tgrt Haber

Küçükçekmece'de akıllara durgunluk veren olay: Alkollü İETT şoförü otobüsü bıraktı, düğüne gitti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Eylül 2022 10:23 - Güncelleme : 12 Eylül 2022 13:43
iett,otobüs,şoför

İstanbul Küçükçekmece’de alkollü olduğu iddia edilen İETT şoförü aracı yol ortasında çalışır şekilde bırakarak düğüne gitti. Polis ekipleri uzun uğraşlar sonucunda sürücüyü bulurken şoför ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. 

İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da meydana gelen olayda alkollü olduğu iddia edilen İETT sürücüsü aracı ana cadde üzerinde çalışır ve kapısı açık şekilde bırakarak düğüne gitti. Otobüs şoförünün sorumsuzluğu yüzünden cadde de trafik oluşurken çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri sürücüyü bulmak için seferber oldu.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ DÜĞÜNDE ÇIKTI

Çevredeki vatandaşlardan biri şoförün düğün salonuna girdiğini gördüğünü söyleyince polis ekipleri düğün salonunda anons yaptırdı. Yaklaşık bir saat sonra otobüsün yanına gelen ve alkollü olduğu iddia edilen şahsı polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Şoföre para cezası da kesildi. Otobüsü ise şahsın bir yakını gelerek teslim aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...