Tgrt Haber

Son dakika! Kuzey Irak'ta TSK helikopteri düştü iddiasına MSB'den yalanlama

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
15 Mart 2023 22:19 - Güncelleme : 16 Mart 2023 00:23
Son dakika! Kuzey Irak'ta TSK helikopteri düştü iddiasına MSB'den yalanlama
Milli Savunma Bakanlığı,helikopter

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait bir helikopterin düştüğü yönündeki iddiaları yalanladı.

Bazı internet siteleri ile terör örgütüne yakın birtakım sosyal medya hesaplarında “Irak’ın kuzeyindeki Duhok’ta TSK’ya ait helikopterin düştüğü”ne ilişkin iddia yer aldı. Söz konusu görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Milli Savunma Bakanlığından (MSB) açıklama geldi.

'O BÖLGEDE UÇUŞUMUZ YOK'

Söz konusu iddianın tamamen gerçek dışı olduğunu vurgulayan bakanlık kaynakları, Türk Silahlı Kuvvetlerinin o bölgede herhangi bir helikopter uçuşunun bulunmadığını bildirdi. 

7 KİŞİ ÖLDÜ İDDİASI

Bölücü terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla bilinen bazı sosyal medya hesaplarının paylaştığı videoda; TSK'ya ait helikopterin dağlık bir bölgeye düşerek infilak ettiği ve helikopterin içindeki 7 kişini öldüğü iddia edildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...