Tgrt Haber

Mardin'de otomobil alevlere teslim oldu!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Nisan 2024 23:55 - Güncelleme : 21 Nisan 2024 00:00

Mardin’de park halindeki otomobil alev topuna döndü. Kızıltepe'de park halindeki bir otomobil, akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenden alevlere teslim oldu. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, araç kullanılamaz hale geldi.

Mardin'de park halindeki otomobil alevlere teslim oldu. Olay, İpek Mahallesi'nde park halindeki plakası belirlenemeyen bir otomobilde akşam saatlerinde meydana geldi. Alev alan araç, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edildi. Hemen ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Mardin'de otomobil alevlere teslim oldu! - 1. Resim

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alınan yangında araç kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı. Polis ekipleri tarafından olay yerinde incelemeler yaptı. Ölen ya da yaralanın olmadığı yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...