Tgrt Haber

Marmaray'da insan seli! Kuyruğun sonu gözükmedi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Nisan 2024 23:21 - Güncelleme : 11 Nisan 2024 23:22

Ramazan Bayramı'nın ikinci günü itibarıyla Marmaray'da kalabalık arttı. Üsküdar Marmaray İstasyonu'nda bulunan insanlar, saatler süren bekleyişle karşı karşıya kalırken metrelerce kuyruk oluştu. 

Ramazan Bayramı​'nın ikinci günü, insanlar sahil ve parklara akın etti. Otobüsler ve deniz taşımacılığında gözlenen yoğun kalabalık, Marmaray​ Üsküdar İstasyonu'nda da benzer şekilde hissedildi. Ücretsiz seyehati fırsat bilen vatandaşlar kendini sokaklara attı. 

Marmaray'a binmek için sıra bekleyen Baturay Özat adlı vatandaş, "Bayramdan dolayı sanırım böyle oldu. İstanbul​ her zaman yoğun zaten. İnsanlar da dışarı çıkıyor gezmek için o yüzden yoğunluk var" dedi.

Marmaray'da insan seli! Kuyruğun sonu gözükmedi  - 1. Resim

"HEPİMİZ ZOR DURUMDAYIZ"

Gökçen Eğibakan isimli vatandaş ise, ulaşımın bayramda ücretsiz olduğunu hatırlatarak, "Böyle olması hepimizi zor durumda bırakıyor. Ulaşım​ bedava oluyorsa bir uygulama koysunlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...