Tgrt Haber

Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: Saldırı hazırlığındaki 11 terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
05 Şubat 2024 11:05 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 11:21
,,Son dakika,PKK,Terör örgütü,

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığındaki 11 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu

Eli kanlı terör örgütlerine yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. İnlerine saklanan ve saldırı girişiminde bulunan teröristler tek tek tespit edilip düzenlenen operasyonlarla etkisiz hale getiriliyor. Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde PKK bir darbe daha indirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada;  Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığındaki 11 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

"TERÖRİSTLERE MİSLİYLE KARŞILIK VERİLİYOR"

MSB'nin sosyal medyasından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Teröristlerin saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyoruz. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığındaki 11 PKK/YPG'li teröristi başarılı şekilde etkisiz hâle getirdi."

IRAK'TA DA 5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan dün de Irak'ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında 5 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü açıklanmıştı. Suriye'nin kuzeyinde de saldırı hazırlığı yapan 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...