Tgrt Haber

Mehmetçik'ten PKK'ya bir darbe daha: Öldürülen terörist sayısı 17'ye yükseldi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
31 Ocak 2024 16:32 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 16:56
Mehmetçik'ten PKK'ya bir darbe daha: Öldürülen terörist sayısı 17'ye yükseldi
,,PKK,Terör örgütü,,Terörist

Son dakika haber... Kahraman Mehmetçik, terör örgütü PKK'ya bir darbe daha indirdi. Pençe-Kilit'te gerçekleştirilen operasyonla birlikte bugün öldürülen terörist sayısı 17'ye yükseldi.

Kahraman Mehmetçik'in terör örgütlerine yönelik mücadelesi kararlılıkla devam ediyor. İnlerine saklanan teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor. Bugün; Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde taciz ateşi açan 13 PKK'lı teröristin öldürülmesinin ardından bir haber de Pençe-Kilit bölgesinden geldi.

Milli Savunma Bakanlığı, (MSB) Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 4 PKK’lı terörist daha öldürüldüğünü aktardı. MSB açıklamasında, tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonların kararlılıkla süreceğinin altını çizdi.

"OPERASYONLARIMIZ KARARLILIKLA SÜRECEK"

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 4 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek"

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...