Tgrt Haber

Terör örgütü DEAŞ’ın kasasına operasyon: 2 kişi gözaltında

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Ocak 2023 08:20 - Güncelleme : 19 Ocak 2023 08:26
Terör örgütü DEAŞ’ın kasasına operasyon: 2 kişi gözaltında
mersin,deaş,terör örgütü,operasyon

Son dakika haberi: Mersin’de terör örgütü DEAŞ’ın kasası olduğu öne sürülen ve terör örgütü üyelerine para transfer ettiği belirlenen 2 şüpheli şafak operasyonuyla gözaltına alındı. 

Mersin’de terör örgütü DEAŞ’a yönelik sabahın erken saatlerinde operasyon düzenlendi. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü terör örgütünün finans kaynaklarının tespit edilmesine yönelik çalışma başlattı. Çalışmalar sonucunda DEAŞ terör örgütü ile iltisakı bulunan ve örgütün çatışma bölgesinde bulunan, örgüt üyelerine para transfer eden O.A.S.A. ile M.A.S.A. isimli 2 şüpheli belirlendi.

ŞAFAK OPERASYONU İLE GÖZALTI

Bunun üzerine bugün operasyon için düğmeye basan ekipler, Özel Harekat ve dron desteğiyle belirlenen adreslere baskın düzenlendi. Koçbaşlarıyla kapılar kırılarak adreslere girilirken, DEAŞ’ın kasası olan 2 şahıs gözaltına alındı.

Terör örgütü DEAŞ’ın kasasına operasyon: 2 kişi gözaltında

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...