Tgrt Haber

Mezarlıkta tüyler ürperten olay! Çığlık sesine koştu, dehşete tanık oldu 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Ekim 2023 23:10 - Güncelleme : 23 Ekim 2023 23:18
Mezarlıkta tüyler ürperten olay! Çığlık sesine koştu, dehşete tanık oldu 
mezarlık,çığlık,madde,balta

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki bir mezarlıkta korkunç bir olay yaşandı. Mezarlıktan gelen çığlık seslerine koşanlar gördükleri karşısında şaşkına döndü. Madde kullandıkları iddia edilen iki kuzen yaralı halde bulundu. Kuzenler apar topar hastaneye kaldırıldı. 

Kocaeli'de akşam saatlerinde tüyler ürperten bir olay yaşandı. Mezarlıkta uyuşturucu madde kullandıkları öne sürülem iki kuzen baltayla saldırıya uğramış halde bulundu. 

Körfez'e bağlı Yukarı Hereke Mahallesi Eski Osmanlı Mezarlığında meydana gelen olayda, amca çocukları olan Y.B. (25) ve H.B. (21) geç saatlerde mezarlığa giderek madde kullanmaya başladı.

İki kuzenin mezarlıkta olduğunu öğrenen husumetlisi C.Ş. (24), baltayla mezarlığın yolunu tuttu. C.Ş., tartıştığı husumetlilerine balta ile saldırmaya başladı. Y.B. sırtından ve karnından, H.B. ise baldırından ve elinden yaralandı. Zanlı ise olayın ardından kayıplara karıştı

ÇIĞLIĞA KOŞANLAR ŞOK OLDU 

Vatandaşlar, çığlıkları işiterek mezarlık bölgesine yöneldi. İki kişinin kanlar içinde olduğunu gören vatandaşlar manzara karşısında şaşkına döndü.

İhbar sonrasında, sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, kısa süre içinde ulaştıkları bölgede yaralıları bulup hastaneye taşıyarak tedavi altına aldılar. İki yaralının da durumunun ciddi olduğu belirtildi. 

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 

Olaya ilişkin inceleme başlatan jandarma ekipleri, 3 kişiyi gözaltına aldı. İfadeleri sonrasında iki kişi serbest bırakılırken C.Ş. ise adliyeye sevk edildi. Savcı karşısına çıkarılan C.Ş. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...