Tgrt Haber

Mide ağrısıyla gitti, gerçeği öğrenince afalladı! Apar topar ameliyata alındı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Şubat 2024 17:09 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 17:15
Kırklareli,hastalık

Kırklareli’nde mide ağrısı ile hastaneye başvuran hasta gerçeği öğrenince şaşkına döndü. 69 yaşındaki Aydın Meşeli'nin aort damarının yırtıldığı ortaya çıktı.

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde yaşayan 69 yaşındaki Aydın Meşeli mide ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Yapılan tetkikler sonucunda 69 yaşındaki Aydın Meşeli'nin aort damarının yırtıldığı belirlendi. 

Meşeli, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Halit Er, Opr. Dr. İbrahim Atakan Geçici, Uzman Dr. Yücel Uzun tarafından anjiyografik yöntemle gerçekleştirilen operasyon sonrası sağlığına kavuştu.

SAĞLIĞINA KAVUŞTU 

Sağlığına kavuşan Meşeli bir mide ağrısı ile hastaneye başvurduğunu belirterek “Mide ağrısı ile hastaneye başvurdum. Sonra beni Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk ettiler. Burada bana acil müdahale ettiler ve sağlığıma kavuştum’ dedi.

Doktorlara teşekkür eden Meşeli “Doktorlarımız başımızdan eksik olmasın. Var olsunlar. Onlar en büyük dostumuz, onlar varsa biz de varız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...