Tgrt Haber

Midibüs ile otomobil çarpıştı, ortalık savaş alanına döndü: 5 yaralı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
21 Aralık 2023 02:38 - Güncelleme : 21 Aralık 2023 02:38
kaza,elazığ

Elazığ’da kontrolden çıkan otomobil, karşı şeride geçerek midibüse çaptı. Midibüsün devrildiği kazada 5 kişi yaralanırken ortalık ise adeta savaş alanına döndü. Kaza anı ise başka bir sürücüsünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Elazığ'da O.Ç. idaresindeki otomobil, Zübeyde Hanım Caddesi'nde kontrolden çıktı. Refüjü aşan otomobil, karşı yönden gelen K.Ş'nin kullandığı midibüsle çarpıştı.

MİDİBÜS YAN YATTI

Çarpmanın etkisiyle midibüs yan yattı. Kazada araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan müdahalenin ardından kentteki hastanelere kaldırıldı.

Midibüs ile otomobil çarpıştı, ortalık savaş alanına döndü: 5 yaralı

Öte yandan kaza anı bir başka sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Trafiğe kapanan yolun ise araçların kaldırılması sonucu yeninde açılacağı öğrenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...