Tgrt Haber

Son dakika: MİT'ten sınır ötesine nokta operasyon! Gare ve Asos'ta 6 terörist öldürüldü

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
08 Ekim 2022 10:28 - Güncelleme : 08 Ekim 2022 12:06
Son dakika: MİT'ten sınır ötesine nokta operasyon! Gare ve Asos'ta 6 terörist öldürüldü
mit,sınır ötesi,operasyon

Son dakika haberi: Son dönemde sınır ötesi harekatlarını arttıran MİT, başarılı bir operasyona daha imza attı. MİT, PKK/KCK mensuplarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda Irak/Gare'de 3, Asos'ta 3 olmak üzere toplam 6 teröristi etkisiz hale getirdi. Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgesinde taciz ateşi açan 6 PKK/YPG'li teröristin silahlı kuvvetlerimizce etkisiz hale getirildiği duyuruldu. 

Türkiye'nin terörle mücadelesi gerek sınır içinde gerek sınır dışında büyük bir kararlılık ve mücadele ile sürüyor. Terör örgütü PKK/YPG/KCK'ya ait darbe indiren kahraman silahlı kuvvetlerimiz terör örgütüne ağır darbeler indirdi. Son dönemde terör örgütü  DEAŞ da dahil olmak üzere PKK/YPG/KCK birçok önemli operasyonlar ile örgütün sözde yöneticileri birer birer etkisiz hale getirildi. 

MİT'TEN NOKTA OPERASYON

Son dönemde sınır ötesi harekatlarını sıklaştıran  MİT bugün yine bir başarılı bir operasyona imza attı. MİT, PKK/KCK mensuplarına yönelik Irak'ta operasyona imza attı. Yapılan operasyonda Irak/Gare'de 3 terörist Asos'ta 3 terörist olmak üzere toplam 6 terörist etkisiz hale getirildi. 

TACİZ ATEŞİ AÇAN TERÖRİSTLER ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgesinde taciz ateşi açan 6 PKK/YPG'li teröristin silahlı kuvvetlerimizce etkisiz hale getirildiği duyuruldu. 

https://twitter.com/tcsavunma/status/1578652855610724353

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...