Tgrt Haber

Son dakika haberi: MİT ve TSK'dan kuzey Suriye'de ortak operasyon: 5 PKK'lı terörist öldürüldü

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: TGRT Haber
10 Ekim 2022 11:57 - Güncelleme : 10 Ekim 2022 12:28
Son dakika haberi: MİT ve TSK'dan kuzey Suriye'de ortak operasyon: 5 PKK'lı terörist öldürüldü
MİT,TSK,suriye,,

Son dakika haberi: MİT ve TSK'nın ortak çalışması sonucunda Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde tespit edilen 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Mehmetçik, terör örgüttü PKK ve uzantılarına sınır içi ve sınır dışı operasyonlarla darbe vurmaya devam ediyor. MİT ve TSK'nın ortak çlışması sonucunda son olarak Barış Pınarı bölgesinde tespit edilen 5 PKK'lı terörist öldürüldü. 

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile Milli İstihbarat Teşkilatımızın koordineli çalışması sonucu Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde tespit edilen 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi." denildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1579392657788440577

PKK'NIN SÖZDE LOJİSTİK SORUMLUSU YAKALANDI

Öte yandan Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından, Kuzey Irak’ta yürütülen çalışma sonucunda PKK/KCK'nın sözde lojistik sorumlularından "Çiyager Mamhuri" kod adlı Çekdar Kaya, yakalanarak Türkiye’ye getirildi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...