Tgrt Haber

MSB duyurdu! 3 PKK'lı daha etkisiz hale getirildi

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
26 Ocak 2024 18:56 - Güncelleme : 26 Ocak 2024 18:57
,terörist,

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde yer alan Gara bölgesinde düzenlenen operasyonlar neticesinde 3 PKK'lı teröristin Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Gara'da tespit edilen 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. 

Bakanlık, terörle mücadeledeki kararlılık vurgusunu yaparak, operasyonların artan bir şiddet ve tempo ile devam edeceğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu sözlere yer verildi:

"Terör yuvalarına kilit vurmaya devam ediyoruz. Irak'ın kuzeyindeki Gara'da tespit edilen 3 PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi. Terörle ve teröristle mücadelemiz artan bir şiddet ve tempoda kararlılıkla devam edecek."

Dün de Şanlıurfa'nın Suriye sınırından yurda girmeye çalışan terör örgütü PKK/PYD mensubu yakalanmıştı. 

Bir teröristin Suriye'den Türkiye'ye geçme girişiminde bulunacağına dair edinilen istihbarat üzerine sınır hattındaki önlemler üst seviyeye çıkarılmıştı. Ekipler, terör örgütü PKK/PYD üyesi olduğu belirlenen teröristi sınır hattında kıskıvrak yakaladı.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...