Tgrt Haber

MSB duyurdu! Saldırı hazırlığındaki teröristler etkisiz hale getirildi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
25 Şubat 2024 15:23 - Güncelleme : 25 Şubat 2024 16:52
PKK,terörist,MSB

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyinde saldırı hazırlığı yapan 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Türk askeri bölücü terör örgütü PKK'ya göz açtırmıyor. Irak'ın kuzeyine düzenlenen hava saldırısının ardından bu kez de Suriye'nin kuzeyindeki operasyonla saldırı hazırlığı yapan teröristler öldürüldü.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

"TERÖRÜ KAYNAĞINDA KURUTMAKTA KARARLIYIZ"

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi. Terörü kaynağında kurutmakta azimliyiz, kararlıyız" ifadelerine yer verildi.

IRAK'IN KUZEYİNE HAVA HAREKATI

Öte yandan Irak'ın kuzeyine sabah saatlerinde düzenlenen hava harekatında çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Terörle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürüyor. Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek" denildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...