Tgrt Haber

MSB, 'Teröristler için kaçınılmaz son' sözleriyle paylaştı!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ekim 2023 10:09 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 10:22
MSB, 'Teröristler için kaçınılmaz son' sözleriyle paylaştı!
MSB,barış pınarı,suriye,pkk

Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK'lı terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildi. MSB gelişmeyi "Teröristler için kaçınılmaz son belli" sözleriyle duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini paylaştı.

"HAİN EMELLERİNE ULAŞAMADAN..."

MSB'den yapılan ve "Teröristler için kaçınılmaz son belli!" cümesiyle başlayan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğunu tespit ettiği 2 PKK/YPG’li teröristi hain emellerine ulaşamadan etkisiz hâle getirdi."

SURİYE’DE BAŞARILI OPERASYONLAR SÜRÜYOR

Millî Savunma Bakanlığı, geçtiğimiz hafta faaliyetlerine ilişkin haftalık basın bilgilendirme toplantısında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'deki başarılı operasyonlarına ilişkin önemli bilgiler paylaşmıştı.

Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk tarafından yapılan açıklamada, "1 Ocak’tan itibaren birliklerimize 400 taciz ve saldırı gerçekleştirilmiştir. Anında ve misliyle verilen karşılık ile 26’sı son bir haftada olmak üzere 1.272 terörist etkisiz hâle getirilmiştir" ifadelerine yer verilmişti.

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...