Tgrt Haber

Muhammet Aslan kimdir? Kayıp hemşire Muhammet Aslan nasıl öldürüldü, kim öldürdü?

20 Nisan 2022 18:03 - Güncelleme : 21 Nisan 2022 13:31
Muhammet Aslan kimdir? Kayıp hemşire Muhammet Aslan nasıl öldürüldü, kim öldürdü?

"Muhammet Aslan bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Muhammet Aslan nasıl öldü?" soruları alınan acı haber sonrasında gündem oldu. Günlerdir kayıp olan ve aranan kayıp hemşire Muhammet Aslan’dan kötü haber geldi. Ailesinin günlerdir haber alamadığı ve en sonunda Müge Anlı programına başvurduğu kayıp hemşire Muhammet Aslan’ın nasıl öldüğü merak ediliyor. Peki Muhammet Aslan kimdir? İşte detaylar…

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde kaybolan ve günlerdir aranan Muhammet Aslan günlerdir bulunamıyordu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile Türkiye’nin de gündeminde olan kayıp hemşire Muhammet Aslan için kötü haberin gelmesiyle ölüm nedenin ne olduğu merak edildi. Peki Muhammet Aslan kimdir? Kayıp hemşire Muhammet Aslan nasıl öldürüldü, kim öldürdü? İşte kayıp hemşire ile ilgili merak edilenler…

MUHAMMET ASLAN KİMDİR, NASIL ÖLDÜ?

Muhammet Arslan, Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi hemşireydi. Hastanede görevli sağlık çalışanı Muhammet Arslan 27 yaşında ve hemşire olarak çalışıyordu. İş yerindeki dolabına "Dostlar beni hatırlasın" diye bir not bırakan Muhammet Arslan’dan 6 gündür haber alınamadı.

İstanbul Sultangazi Haseki Egitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım hemşiresi olarak görev yapan Muhammet Aslan 15 Nisan’dan bu yana kayıplara karıştı. Ailesinden gelen haberi paylaşan Müge Anlı, Muhammet Aslan için yardım çağrısı yaptı.

Muhammet Aslan 7 ay önce evlendiği eşine 'Günaydın' mesajı attıktan sonra ortadan kayboldu. Genç sağlık çalışanının intihar ettiği düşünülüyor.

Borçlarının bulunduğu söylenen Muhammet Aslan'ın cansız bedeninin yanında bulanan notta "Ben yaşadıkça size zarar vereceğim. Bundan sonra size zararırım olmayacak.istediğiniz gibi olamadım. ölümümden ben sorumluyum" ifadeleri yer alıyor.

Muhammet Aslan kimdir? Kayıp hemşire Muhammet Aslan nasıl öldürüldü, kim öldürdü?

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde kaybolan ve günlerdir aranan Muhammet Aslan’dan kötü haber geldi. Hemşire Muhammet Aslan’dan 6 gündür haber alınamıyordu.

Sultangazi’de kaybolan genç hemşirenin cansız bedeni bulundu. Cansız bedeni bulunan Arslan’ın intihar etmiş olabileceği düşünülüyor.

Özel Harekat, Polis Arama Kurtarma (PAK), Çevik Kuvvet, Sualtı ekiplerinin yanı sıra eğitimli köpeklerin de katıldığı arama çalışmalarında Muhammet Arslan'ın cansız bedeni bulundu.

EKİPLER ASLAN İÇİN SEFERBER OLDU

Kayıp Muhammet Aslan'ı bulmak için polis ekipleri kent ormanında harekete geçti. Alibeyköy Barajı'nda da arama yapıldı.

Özel Harekat, Polis Arama Kurtarma (PAK), Çevik Kuvvet, Sualtı ekiplerinin yanı sıra eğitimli köpekler de arama çalışmalarında kullanıldı. Ormanlık alanda ve Alibeyköy Barajı'nda devam eden arama çalışmalarına polis helikopteri de havadan destek verdi.

Aramalar sonucu Muhammet Aslan'n cansız bedeni bulundu. Aslan'ın intihar ettiği belirtiliyor.

AMCASI ÖRTBAS EDİLMESİN İDDİASINDA BULUNDU

Muhammet Aslan hakkında amcası tarafından yeni bir iddia ortaya atıldı. İntihar ettiği düşünülen hemşirenin amcasının söyledikleri herkesi şoke etti.

Muhammet Aslan'ın amcası Sinan Aslan, yeğeninin internet üzerinden bahis oynadığına ilişkin iddialara "Canımız yanıyor. Diğer ailelerin canının yanmasını istemiyorum. Burada ailelere çok iş düşüyor. Sanal oyunlar işi nereye getiriyor, görüyorsunuz. Bunları örtbas etmemek lazım" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...