Tgrt Haber

Nihat Kahveci dehşeti yaşadı, sosyal medyadan isyan etti: Kapımızın önünde parçaladılar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
21 Ekim 2023 18:00 - Güncelleme : 21 Ekim 2023 18:23
,Köpek,Başıboş köpek,Sokak köpeği,Nihat Kahveci

Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yaşadığı dehşeti anlattı ve isyan etti. Köpeğinin, başıboş köpekler tarafından evinin önünde parçalandığını belirten Kahveci, "Bir şey yapma zamanı geldi artık" dedi.

Nihat Kahveci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, evinin önüne gelen başıboş sokak köpeklerinin saçtığı dehşeti aktardı. Köpeğinin, sokak köpekleri tarafından parçalandığını aktaran Kahveci, yetkililerden önlem almaları için çağrıda bulundu. 

"BİR ŞEY YAPMA ZAMANI GELDİ ARTIK"

Kahveci paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Bu akşam evimin kapısının önünde köpeğimi bir türlü çözüm bulamadığınız sokak köpekleri paramparça etti öldürdü.. Yeter artık, yüzlercesi dolaşıyor sokaklarda. Bir şey yapma zamanı geldi artık''

"YAZIKLAR OLSUN..."

Nihat Kahveci'nin eşi Fulya Kahveci de, şikayette bulunduğunu sosyal medya hesabından paylaştı. Yaşananlara isyan eden Fulya Kahveci, "Yazıklar olsun, şikayet hattına, çözüm şekline" diyerek herhangi bir çözüme ulaşamadığını açıkladı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...