Tgrt Haber

Ödül gibi ceza! Hayvan kaçakçısının işini halledip gönderdiler 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
13 Ekim 2023 17:35 - Güncelleme : 13 Ekim 2023 17:41
Ödül gibi ceza! Hayvan kaçakçısının işini halledip gönderdiler 
hayvan,büyükbaş,ceza,kırklareli

Kırklareli'nin Vize ilçesinde fıkralara konu olacak bir olay yaşandı. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ilçeye kaçak yollarla getirilen 12 büyükbaş hayvana el konuldu. Yetkililer el konulan hayvanları mezbahaya götürüp kestikten sonra etleri sahibine teslim etti. Besici, kesim işleminin masraflarından kurtulurken 'kaçakçılık' cezası almaktan ise kaçamadı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kırklareli'nin Vize ilçesine kaçak şekilde getirilen 12 büyükbaş hayvana İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından el konuldu. 

'Şap ve koyun, keçi çiçeği hastalığı bulunmayan, hastalıklardan ari' ilçede kaçak denetimsiz şekilde sokulan hayvanlar paniğe sebep olurken yetkililer tarafından duruma müdahale edildi. 

KESİMİ BEDAVA GETİRDİ! 

Kamyon arkasındaki 12 büyükbaş hayvan mezbahalara götürüldü. Etler burada kesildikten sonra sahibine teslim edildi. Kesim işleminin masraflarından kurtulan besiciye, denetimsiz ve kaçak yollarla şehre hayvan soktuğu için 57 bin 182 lira idari ceza uygulandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...