Tgrt Haber

Öğrencisi tarafından vurulan öğretmenden acı haber geldi! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
07 May 2024 20:48 - Güncelleme : 08 May 2024 01:20

Eyüpsultan'da bir öğrenci okuldan atılmasına vesile olduğunu düşündüğü öğretmeni silahla vurdu. Hastaneye kaldırılan öğretmen hayatını kaybetti. 

İstanbul Eyüpsultan'da lisede okuyan yabancı uyruklu bir öğrenci, kendisini okuldan çıkardığını iddia ettiği müdür İbrahim Oktugan'a yönelik ofisinde silahla saldırı düzenledi.

Müdür Oktugan, aldığı beş kurşun yarası ile ağır şekilde yaralandı ve hemen hastaneye sevk edildi.

Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Oktugan'ın hayatını kaybettiği belirtildi.

Öğrencisi tarafından vurulan öğretmenden acı haber geldi!  - 1. Resim

Saldırgan olay yerinden kaçarak izini kaybettirse de öğrenci polis ekiplerince yakalandı.

Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden okul müdürü İbrahim Oktugan’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Burada yapılan işlemlerin ardından oğlu ve yakın akrabaları Adli Tıp Kurumu’na geldi. Burada yapılan işlemlerin ardından Oktugan’ın cenazesi ailesine teslim edildi.

NE OLMUŞTU? 

Bugün sabah saatlerinde, Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi'nde yaşanan olayda öğrenci Y.K., geçtiğimiz Aralık ayında öğretmeni ve okul müdürü İbrahim Oktugan ile yaşadığı anlaşmazlıklar sonucu okuldan uzaklaştırılmıştı.

Öğrencisi tarafından vurulan öğretmenden acı haber geldi!  - 2. Resim

Irak kökenli olduğu öne sürülen Y.K., bu sabah okula dönerek İbrahim Oktugan’ın ofisine gitti. Yanında taşıdığı tabancayı çıkaran Y.K., okul müdürüne doğrultarak beş kez ateş etti ve İbrahim Oktugan’ı ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan tecrübeli öğretmen hayatını kaybetti. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...