Tgrt Haber

Okullar kapandı trafik başladı! İstanbul trafiğinde yoğunluk artıyor

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
16 Haziran 2023 15:12 - Güncelleme : 16 Haziran 2023 15:51
Okullar kapandı trafik başladı! İstanbul trafiğinde yoğunluk artıyor
İBB,İstanbul,Trafik

Okullarda ders yılının sona ermesiyle birlikte önceden tatil planları yapan aileler yollara düşünce İstanbul'da trafik yoğunluğu arttı. İş çıkış saatlerinde durumun daha da kötüleşmesi bekleniyor

Okullarda son ders zilinin çalmasının ardından İstanbul trafiğinde yoğunluk baş gösterdi. Tatil için okulların kapanmasını bekleyen birçok aile çocuklarının karnelerini almasının ardından yollara düşünce Megakent'in birçok noktasında trafik yoğunluğu kaydedilmeye başlandı.

İŞ ÇIKIŞINDA DAHA DA ARTABİLİR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin trafik yoğunluk haritasına göre 15.50 itibarıyla şehirdeki trafik yoğunluğu yüzde 62 seviyesine ulaştı. Trafiğin iş çıkış saatlarinde daha da yoğunlaşması bekleniyor. Uzmanlar özellikle saat 16.30 ile 20.00 saatleri arasında trafiğe çıkacakların, özel araçları yerine toplu taşıma araçlarını tercih etmesini tavsiye ediyor.  

İBB TRAFİK YOĞUNLUĞU HARİTASI

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...