Tgrt Haber

Otobüs şarampole devrildi: Yol kenarında can pazarı, çok sayıda yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Şubat 2024 17:20 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 17:29
Antalya,Kaza

Antalya'da bir şehirlerarası yolcu otobüsü, şarampole devrildi. Yüreklerin ağza geldiği kazada; otobüste bulunan 21 kişi yaralandı.

Antalya'nın Akseki ilçesinde meydana gelen kazada; şehirlerarası yolcu otobüsü, Akseki ilçesi Güçlüköy Mahallesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu şarampole devrildi. Kazayı görenler hemen durumu ekiplere bildirdi.

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye 112 ve özel hastanelere ait ambulansla olay yerine sevk edilirken, kazada yaralanan 21 kişi Manavgat’ta bulunan hastanelerde tedavi altına alındı.

YARALANANLARIN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

İsmi belirlenen yaralıların isimleri şöyle:

"Otobüs şoförleri Ali Haydar Güven ve Ersan Uçar, Hatice Köroğlu, Nisanur Çayır, Cahit Demirtaş, Gülizar Erdoğan, Yaşar Çelik, Mehmet Şahin, Selim Gelen, Çiçek Yazar, Oğuzhan Yakar, Emine Bayır, Şükriye Bayır, Şerif Meşe, Ece Meryem Eke, Buse Eke, Deniz Eke, Yeter Eke, Furkan İzzet Yıldırım ve Beyzanur Yıldız"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...