Tgrt Haber

Otobüste çığlık çığlığa 'akbil' kavgası! Çocuklar hüngür hüngür ağladı, kadınlar kriz geçirdi

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Şubat 2024 11:54 - Güncelleme : 29 Şubat 2024 11:56
kavga,iett,akbil

İstanbul Kağıthane'de İETT otobüsüne binen kadın yolcu, çocuğu için akbil basmayınca ortalık karıştı. Diğer yolcu tarafından uyarılan kadın çığlık atmaya başladı. Otobüsün içindeki kaos cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kağıthane Sünnet Köprüsü üzerinde geçtiğiniz günlerde seyir halinde ilerleyen bir İETT otobüsünde gerçekleşen olayda, belediye otobüsü her zaman olduğu gibi duraktan yolcu almaya başladı. Ardından otobüse binen kadın yolcu, kendisi için akbilini okuturken, yanında bulunan küçük çocuğu için okutmadan devam etti.

ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA KALDI 

O esnada bu durumu fark eden başka bir kadın yolcu ise kendi çocuğu için akbil bastığını söyleyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine ikili arasında otobüs içinde tartışma başladı. Tartışma esnasında kadınlar, dakikalarca çığlık atarak adeta cinnet geçirdi. Diğer yolcuların araya girmesiyle sakinleşen ikili yolculuğa devam etti. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...