Tgrt Haber

Otogarda ilginç aşı daveti

05 Temmuz 2021 07:58
Otogarda ilginç aşı daveti
kütahya,aşı,koronavirüs

Kütahya’da otogarda kurulan koronavirüs aşı standında bir sağlık görevlisi vatandaşları "Sinovac Sinovac, Biontech Biontech" şeklinde bağırarak aşı olmaya davet etmesi sosyal medyada tıklanma rekoru kırdı.

Kütahya’da otogarda kurulan aşı standındaki bir görevli otogarda bilet satanlara özendi. Vatandaşları "Sinovac Sinovac, Biontech Biontech"  diyerek aşıya davet etti.

Görevli sağlık personeli vatandaşları aşıya davet ederken otogardaki personel gibi seslenmesi izleyenleri gülümsetti. Ancak Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü, görüntülerin sosyal medyada yayınlanınca personel hakkında soruşturma başlattı.

Yapılan açıklamada, "Görevli sağlık personellerinin, bulundukları ortamdan ve otobüs firması görevlilerinin söylemlerinden esinlenerek yaptıkları şakalaşmanın cep telefonları ile çekilerek çeşitli sosyal medya hesaplarında yayınlanmıştır. Maksadı aşan, yanlış algı ve anlaşılmalara sebebiyet veren personellerle ilgili gerekli idari soruşturma başlatılmış olup sonucu hakkında ayrıca kamuoyu bilgilendirilecektir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...