Tgrt Haber

Son dakika: Özel hastanede skandal görüntüler! Gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Ekim 2022 22:33 - Güncelleme : 06 Ekim 2022 23:11
Son dakika: Özel hastanede skandal görüntüler! Gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı
hastane,Ataşehir

Son dakika haberi: Ataşehir’de bulunan bir özel hastanede yoğun bakımdaki yaşlı kadını ‘böbreğini alacağız’ diyerek korkutup yüzüne doğru para atarak alay eden 4 şüpheli tutuklandı.

Ataşehir’deki bir özel hastanede sağlık çalışanları, yoğun bakımda yatan yaşlı kadını ‘böbreğini alacağız’ diyerek korkutup yüzüne doğru para atarak alay etmişlerdi. Sosyal medyada yayılan bu görüntüler büyük tepki topladı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olaya ilişkin soruşturma başlatılırken söz konusu görüntülerin çekildiği özel hastanenin faaliyetleri ise durduruldu. Soruşturma çerçevesinde biri Samsun’da diğeri ise Bursa’da olmak üzere toplamda 9 sağlık personeli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 7 şüpheli, Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edildi.

Savcılıktaki ifade işlemleri tamamlanan 4 şüpheli, “eziyet etme”, “beden bakımından kendini savunamayacak durumda olan kişiye karşı eziyet” suçlarından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. 3 şüpheli adli kontrol talebiyle hakimliğe sevk edilirken, 2 şüpheli ise savcılıktan serbest bırakıldı.

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, 4 şüphelinin “eziyet etme”, “beden bakımından kendini savunamayacak durumda olan kişiye karşı eziyet” suçlarından tutuklanmasına karar verdi. 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Uffucuyux 6 Ekim 2022 23:57

Ohhhhhhhhhhh

Sonraki Haber Yükleniyor...