Tgrt Haber

MSB duyurdu: Pençe Kilit'te 2 PKK'lı terörist öldürüldü

Editör: Burak Kaya / Kaynak: Twitter, TGRT Haber
09 Haziran 2023 11:57 - Güncelleme : 09 Haziran 2023 13:07
MSB duyurdu: Pençe Kilit'te 2 PKK'lı terörist öldürüldü
terör,operasyon,pençe kilit

Milli Savunma Bakanlığı, Hava Kuvvetleri'nin Pençe-Kilit bölgesine düzenlediği operasyonda, 2 PKK’lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Terörle mücadeleye ilişkin yapılan operasyonlar başarılı bir şekilde sürüyor. Güvenlik güçlerince terör unsurları bir bir tespit ediliyor ve nokta atışı operasyonlarla etkisiz hale getiriliyor.

Konuyla ilgili son gelişme Milli Savunma Bakanlığı tarafından paylaşıldı. Bakanlık, Twitter üzerinden yaptığı duyuruda, Pençe-Kilit'te 2 PKK'lı teröristin Hava Kuvvetleri'nce öldürüldüğü aktarıldı.

MSB duyurdu: Pençe Kilit'te 2 PKK'lı terörist öldürüldü

MSB: KUZEY IRAK'TA 2 PKK'LI TERÖRİST DAHA ETKİSİZ

MSB tarafından yapılan paylaşım şu şekilde:

"Mehmetçik Irak’ın kuzeyini teröristlere dar ediyor! Pençe-Kilit bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist Hava Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlara kararlılıkla devam edecek."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1667090644953624576

MİT, PKK'NIN MÜNBİÇ YAPILANDIRMASINDA GÖREVLİ TERÖRİSTİ DE YAKALADI

Öte yandan sabah saatlerinde MİT tarafından Suriye'de PKK'nın istihbarat görevlisi terörist Helin İşenme'nin de sınırda yakalanarak gözaltına alındığı bilgisi paylaşılmıştı.

 

Kaynak: Twitter, TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...