Tgrt Haber

Son dakika! MSB duyurdu: Pençe-Kilit Operasyonu'nda 5 terörist öldürüldü

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
30 Temmuz 2022 11:06 - Güncelleme : 30 Temmuz 2022 11:35
Son dakika! MSB duyurdu: Pençe-Kilit Operasyonu'nda 5 terörist öldürüldü
MSB,duyuru,terörist,operasyon

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği mücadele hız kesmeden devam ediyor. Birçok operasyon bölgesinde, saldırı hazırlığında olan ve saklanan terörist tespit edildikleri bölgere düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu. Açıklamanın devamında ise "En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek" denildi.

"EN SON TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLİNCEYE KADAR..."

Bakanlığın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Terörü bitirmekte, milletimizi bu beladan kurtarmakta kararlıyız! Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi. En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1553287318374588416        

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI 12'YE YÜKSELDİ

Öte yandan dün MSB'den yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 7 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirildiği duyurulmuştu. Böylece dün öldürülen 7 teröristle birlikte etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 12'ye yükseldi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...