Tgrt Haber

Pendik'te herkesin gözü önünde kaçırdı! Yalvarışlarını film gibi izlediler

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 May 2024 11:47 - Güncelleme : 03 May 2024 11:48

Pendik'te bir adam genç kadını herkesin gözü önünde umursamadan genç kadının çığlıklarına aldırmadan bıçakla taksiye kaçırdı.

Pendik'te genç bir kadın bıçaklı bir şahıs tarafından zorla taksiye bindirilerek kaçırıldığı anlar adeta film gibi çevredekiler tarafından seyredildi. O anlar kamera kayıtlarına geçti.

Olay, geçtiğimiz Cuma günü saat 16.00 sıralarında Pendik Kavakpınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, eli bıçaklı bir şahıs genç kızı sokak ortasında zorla taksiye bindirmeye çalıştı. Bağrışma seslerini duyan mahalleli sokağa döküldü. Vatandaşlar araya girmeye çalışsa da bıçaklı şahıs gözyaşları içindeki genç kızı zorla taksiye bindirerek kaçırdı.

Pendik'de herkesin gözü önünde kaçırdı! Yalvarışlarını film gibi izlediler - 1. Resim

Taksiye binmek istemeyen genç kızın “döveceksin beni biliyorum, yalvarırım bırak” sözleri duyuldu. Korku dolu o anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Pendik'de herkesin gözü önünde kaçırdı! Yalvarışlarını film gibi izlediler - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...